Bahove Kapi i Astrologija
O MENI
"Svi smo mi lekari, a uz pomoc ljubavi i sklada u nasim bicima, sposobni smo da pomognemo svakom ko zaista zeli zdravlje"
Dr Edward Bach


Zovem se Rakocevic Biljana. Po obrazovanju sam diplomirani hemicar, licencirani Bahov prakticar (sertifikat Bahovog centra, London), floriterapeut (sertifikat Udruzenja L.A.T.I.C.E.) i astrolog. Clan sam Udruzenja za promociju i sirenje metode Dr. Edvarda Baha i Udruzenja prakticara cvetnih esencija L.A.T.I.C.E. Majka sam troje dece.

Tragajuci za odgovorima, a u zelji da upoznam sebe, postala sam zaljubljenik, poznavalac i postovalac Astrologije. Ona mi je ponudila odgovore na pitanja i mogucnost kako unaprediti zivot poznavanjem natalne karte. Duboko verujuci da je svaki izazov koji zivot postavi na nas put samo prilika za rast i razvoj, ukoliko smo u stanju ravnoteze, susrela sam se sa Bahovim kapima. Cudesna moc ovih prirodnih preparata je upravo njihova sposobnost da nas vrate u stanje ravnoteze onda kada se na nasem putu nadju prepreke, kada smo posustali, umorni, nesigurni, uplaseni... Uravnotezeni, postajemo sposobni da resavamo probleme i rastemo...