Bahove Kapi i Astrologija
NACIN KORISCENJA
Standardna doza preparata je 4 puta po 4 kapi ispod jezika. Na ovaj nacin se tretiraju, u duzem vremenskom periodu, problemi koji se hronicni, nesto sto dugo muci osobu i sa cime se tesko nosi.

Kada je potrebno razresiti neko prolazno raspolozenje ili urgentnu situaciju odgovarajuci preparat se moze uzimati na svakih 5 minuta po 4 kapi ispod jezika, sve dok ne nastupi oloksanje, i ovo je urgentna doza.

Osobama koje su u nesvesnom stanju preparat se daje nakapavanjem na usne ili pulsne tacke.

Preparati se mogu uzimati oralno ili spolja, preko koze.

Odrasle osobe uzimaju kapi oralno, nakapavanje iz bocice za tretman ispod jezika ili ispijanjem u gutljajima vode, caja, soka, u koje su kapi dodate.

Bebama se preparati daju u bocici mleka, soka, vode ili na kasicicu. Ukoliko beba sisa onda ce preko majcinog mleka dobijati preparate koje majka koristi.

Spoljna upotreba (preko koze) moze biti nakapavanjem na usne i pulsne tacke. Takodje se mogu praviti komprese od izabranih preparata, ili u obliku kreme Rescue Remedy (bubuljice, modrice, opekotine...)

Broj preparata u flasici moze biti od 1 do 7, odnosno onoliko koliko je potrebno da pokrijemo sve vidljive aspekte trenutnog stanja klijenta.

Bahovim preparatima mogu se tretirati zivotinje i biljke. Zivotinjama se daju u vodu za pice, a biljkama zalivanjem ili prskanjem.